Laatste zondagsmis in kerk Velle

TEMSE-VELLE – Op zondag 25 november, 9 u., vond de laatste eucharistieviering op zondag plaats in de Sint-Jozefkerk op Velle, een gevolg van de herschikking van de dekenaten in het bisdom Gent en de vorming van de nieuwe parochie Kruibeke-Temse.
St-Jozefkerk Velle

In de toekomst zijn er enkel nog misvieringen op dinsdag. Uitvaarten en huwelijken zullen wel nog plaatsvinden in de kerk.

De kerkelijke overheid en de parochieploeg hebben de laatste zondagsviering niet onopgemerkt willen laten voorbijgaan. De eucharistieviering werd geleid door eredeken Julien Schreyen en zijn opvolger pastoor Lambert, en werd prachtig opgeluisterd door het koor Consonant o.l.v. Roland Wagemans.

Een fototentoonstelling vormde mede het decor in de kerk. Het gebeuren werd afgerond met een receptie.
Het gemeentebestuur was op de afscheidsviering vertegenwoordigd door burgemeester Luc De Ryck en de schepenen Franky De Graeve en Debby Vermeiren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *