Basisschool Tielrode wordt De Warmste School

TIELRODE – Het wordt stilaan een jaarlijkse traditie dat de vrije basisschool Tielrode een actie organiseert voor De Warmste Week. Dit jaar met als goede doel Bednet.

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie of ongeval zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden.

Vorig jaar mocht de school Rode Duivel Jan Vertonghen ontvangen en een gesigneerde voetbal en truitje veilen en zo maar liefst €10.386 schenken aan De Warmste Week.

Dit jaar trokken de kinderen naar de veldcross in Gavere waar Jurgen De Witte van Cibel-Cebon Offroad Team ontmoetingen kon regelen met dé topcrossers van dit moment.

De kinderen konden op de foto en truitjes met handtekeningen in ontvangst nemen waarmee opnieuw een spectaculaire veiling kan worden georganiseerd. De renners werkten heel graag mee aan deze actie zoals Mathieu van der Poel, Toon Aerts, Kevin Pauwels en als kers op de taart Wout Van Aert.

Ze gingen ook op bezoek bij Laurens Sweeck in Hamme tijdens de Flandriencross.

Het wordt zaterdag 15 december beslist een gezellige drukte op de kerstmarkt van de basisschool te Tielrode waar talrijke activiteiten georganiseerd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *