Rode Duivels supporters trotseren koude weer voor ‘Manneke van Temse’

TEMSE – Zondagavond 18 maart vonden in het stadion van KSV Temse de laatste opnamen plaats voor de clip van het Temsese WK lied 2018 van Nicola ‘Knipo‘ De Cock, alias ‘Manneke Van Temse‘. Enkele tientallen moedigen trotseerden de koude wind in de hoofdtribune van KSV als figurant in supporters-outfit van onze nationale voetbalploeg.
sponsor

Eerst werden er door de crew van de Waaslandse videoclub opnamen ingeblikt op de hoofdtribune waarbij de figuranten vakkundig begeleid werden door de opwarmer van dienst Jürgen Boel.
Later mocht Nicola zich ontpoppen tot kaartjesknipper aan de ingang van het stadion. Tussen de twee opnamen door kon men zich gaan opwarmen in de kantine van de voetbalclub.

“Ik had eigenlijk wel wat meer volk verwacht”, klonk het teleurgesteld bij Nicola. “Ik hoopte de tribune volledig rood te laten kleuren. Maar een zondagavond en het koude weer heeft waarschijnlijk heel wat Temsenaars doen thuisblijven.”
Ondanks dat verliepen de opnamen heel plezant en werd er heel wat afgelachen. Door drankencentrale Fontana werd trouwens een vat pilsbier geschonken voor de aanwezigen.

“We deden dit uit sympathie voor de Knipo”, klonk het bij vele aanwezigen.

De single, met een covertekening van Temsenaar Amin Rahouti en zijn tekenfiguurtje De Mekker, en de clip zouden binnen twee weken verschijnen.

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *