Publi-redactioneel – Nieuw op de Wilfordkaai: Eatalia, budget – en kindvriendelijk restaurant

TEMSE – Vanaf 3 maart verandert Wilford Grand Café op de Wilfordkaai van naam én concept. Vanaf dan vindt men er ‘Eatalia‘, een budget- en kindvriendelijk Italiaans familierestaurant.
Wilford Grand Café wordt ‘Eatalia’

Enkele jaren geleden kon men in de historische watermolen, op de hoek van de Wilfordkaai en de Veerstraat terecht in restaurant de Watermolen, dat dan weer enkele jaren later door de huidige zaakvoerders Geoffrey Verbeke en Cindy Block getransformeerd werd naar Wilford Grand Café.

Vanaf 3 maart wijzigen zij nu het concept en de naam van de zaak.

“Anno 2018 is het probleem hier op de kaai dat het wat overbevolkt raakt met horecazaken die bijna allemaal dezelfde gerechten aanbieden”, stelt Geoffrey Verbeke. “iedereen verkoopt hier stoofvlees, vidé, steak en noem maar op. Op den duur is dat zoals een taart die in steeds kleinere stukken verdeeld wordt. Daarom onderzochten welk concept in de regio minder aanwezig is, en wat we met dit pand kunnen aanvangen qua kaart en service.”

Zo kozen de zaakvoerders om de zaak om te vormen tot een budgetvriendelijk familierestaurant in Italiaanse sfeer.

“We kozen inderdaad voor een budgetvriendelijk concept “, klinkt het. “Tegenwoordig is men op restaurant snel 60 a 70 euro per persoon kwijt. Die prijzen in de horeca beginnen een beetje de pan uit te swingen. Wij willen gewoon lekkere producten aanbieden die nog betaalbaar zijn.”
“In het Waasland vindt men niet al te veel zaken waar men met kinderen terecht kan”, vertelt Verbeke. “Wat ons onderscheid van de anderen is dat we op de eerste verdieping een speelruimte voorzien waar de kinderen ook een aangepast kindermenu krijgen. Op vrijdag- en zaterdagavond en op zondag is er ook een nanny aanwezig om de spelende kinderen te entertainen in de deluxe speelruimte. Dat wil zeggen dat de kinderen niet in de zaak zelf zullen rondlopen en de ouders dus rustig kunnen tafelen. De nanny’s die we voorzien zijn trouwens gewend om met kinderen om te gaan. Zo is er een speelpleinmonitrice en ondermeer ook een leerkracht die de kinderen zal bezig houden. Er worden trouwens ook activiteiten voorzien zoals knutselen. Uiteraard zijn de kinderen niet verplicht om boven te eten maar we voorzien op het gelijkvloers ook een groot tv scherm zodat ongeruste ouders hun kinderen toch in het oog kunnen houden.”

Meer info: www.eatalia-temse.be

Zaakvoerders Geoffrey Verbeke en Cindy Block kozen voor een budget – en kindvriendelijk Italiaans concept

4 gedachtes over “Publi-redactioneel – Nieuw op de Wilfordkaai: Eatalia, budget – en kindvriendelijk restaurant”

  1. Dit vind ik een super knap idéé.
    Kunnen de mensen met kinderen toch ook rustig gaan eten en buchet vriendelijk .

  2. Wat een pittige week, maar die mag je ook hebben hè meid Ik vind het ook wel vrij logisch, want je maakt belangrijke beslissingen en dat is allemaal niet niks. Ik hoop dat komende week wat fijner gaat verlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *