Cleymans en Van Geel brengen Temse in de Wolken !!!

Feesten vlot verlopen, zonder noemenswaardige incidenten
Ook DJ-eiland weer een schot in de roos
TEMSE – Ondanks vele andere evenementen in de regio was Temse in de Wolken een voltreffer. Vele duizenden vonden afgelopen weekend de weg naar de vernieuwde Wilfordkaai.

“Het was een bijzonder geslaagde editie, inclusief enthousiasme over gerenoveerde kaai”, aldus burgemeester Luc De Ryck. “Zondagavond was een absoluut hoogtepunt. Cleymans & Van Geel hijsen zich met hun optreden op het allerhoogste niveau in de geschiedenis van feestelijkheden op de kaai, naast K3, Rob De Nijs, Wil Tura, Peter Van de Veire & Café Flamand. We zijn dan ook uiterst tevreden.”

De feesten zijn bijzonder vlot verlopen”, klinkt het bij commissaris Katty De Bruyn. “Er was absoluut geen massagevecht zoals te lezen is op de sociale media.”.

Markant detail: De politie kreeg geen enkele klacht van nachtlawaai binnen.

Ook het DJ-eiland op de Kleine Kaai was weer een voltreffer. Vele honderden feestvierders van jeudige – en ook gezettere – leeftijd konden zich uitleven met sets van lokale dj-talenten en grote namen uit de dj-scene.
Zo mochten gewoontegetrouw 2 Ché Deejays de zaterdagavond afsluiten. En was de zondagavond Studio Brussel gekleurd met dj Masala alias Temsenaar Rik De Bruycker die sinds enige tijd presenteert op de VRT radio. Afsluiter op zondagavond waren Only The Lonelies met ondermeer Gunther D van dezelfde radiozender.

Meer foto’s (+- 600 !!!) klik hier

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zetten de kaai op zijn kop
Ook 50 Tinten Brijs brachten weer ambiance
Velen wilden ook niks missen van het optreden van Laura Tesoro
Ook het DJ-eiland was weer een groot succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *