Wase Ocean Couture zoekt eerste miss

Badpakkenmerk viert verjaardag op Bâo Beach in Sint-Niklaas

Ook Temsese kandidate doet een gooi naar de titel

TEMSE / SINT-NIKLAAS – Badpakkenlijn Ocean Couture organiseert zaterdag 15 juli haar eerste eigen missverkiezing op het strand van Bâo Beach in Sint-Niklaas. Bij de twaalf finalistes zitten ook drie Wase dames.

“In onze winkel aan het Heymanplein verkopen we uitsluitend Belgische merken”
Katerina Verschuren/Temse

Een jaar nadat Katerina Verschuren uit Temse haar eigen badpakkenmerk heeft gelanceerd, wordt haar collectie zaterdag 15 juli op de catwalk gepresenteerd door twaalf kandidates die de eerste Miss Ocean Couture willen worden.

Eén van de drie Wase kandidaten: Loore Van Opstal uit Temse

“Toen ik net begon met mijn collectie werd ik geïnterviewd door het online mannenmagazine ‘Whatmatters’. We zijn contact blijven houden en kwamen samen op het idee om een missverkiezing te organiseren”, verklaart Verschuren. “In de jury zitten fotograaf Daniel Dedave, lifestyleblogger Anastasya Chernook en ex-Miss België Tanja Dexters. Ook de kledingcollectie van Tanja krijgt een plekje in de missverkiezing. De winnares wint een prijzenpakket van 2.500 euro met daarin onder meer een reis, een fotoshoot en heel wat zwemkledij.”

Van de twaalf kandidates komen er drie uit het Waasland. “We hebben zelf een selectie gemaakt uit alle inschrijvingen, en studentes Loore Van Opstal uit Temse, Lynn Mickolajczak en Heymily Carmona wisten ons meteen te overtuigen. De lokale verankering is voor ons heel belangrijk en in onze winkel aan het Hendrik Heymanplein verkopen we uitsluitend Belgische merken. Ook de studenten van de modeacademie uit Sint-Niklaas verkopen bij ons sjaals en kleedjes.”

De show start zaterdagavond om 20.30 uur op het strand van Bâo Beach van Club Exo, naast McDonald’s op de Heidebaan in Sint-Niklaas. “Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Het is de ideale manier om kennis te maken met onze collectie, met stukken die variëren tussen 50 en 500 euro. Na afloop is er een spetterende afterparty in Club Exo zelf.”

Deze zomer heeft het Wase badpakkenmerk nog heel wat activiteiten op het programma staan. “We openen een tijdelijke winkel in de Hasseltse discotheek Versuz en we zijn het enige badmodemerk dat modeshows mag geven op Tomorrowland. We hebben daar maar liefst vierentwintig shows. Verder staat er ook nog een defilé gepland op Monroe Beach in Knokke, waar onze kersverse miss mag meelopen.”

Bron: HN/GVA – Mattias Goossens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *