Technodansen op feeërieke locatie

TIELRODE – De eerste editie van het Tone Festival het dansevenement in de Durmetuin in Tielrode lokte honderden technoliefhebbers. Met het festival wou de organisatie de prachtige tuin, met 130 eiken uit de hele wereld, bekend maken bij een nieuwe generatie.
Honderden technoliefhebbers genoten in een feeërieke setting

 

Ondanks de vrees van enkel buurtbewoners voor geluidsoverlast waren de technobeats, wellicht door de juiste opstelling van de deejay-set, in de richting van de paardenpolder, quasi niet hoorbaar in het centrum van de durmegemeente. De organisatie hamerde er ook meermaals op bij de danceliefhebbers om respect te hebben voor de locatie.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *