Tweede avond van de Parkfeesten met muzikale covers a volonté

TEMSE – Vanavond 12 juli is het de zogenaamde coveravond van de Parkfeesten.

Rond 19u. brengt de nieuwe band Glenrio een tryout.

“De groep is gebouwd rond Wim Van Braeckel en Nele Van Poeck en ze zingen in het Nederlands”, weet Nicola De Cock van de organisatie. “Ze begonnen enkele maanden geleden te repeteren in het JOC en zo is het idee ontstaan voor een tryout op de Parkfeesten”.

Daarna is het de beurt aan Barley Mob & the Sailors. De groep rond Samuel Goossens.
Zij brengen kwaliteitsvolle covers en stonden vorig jaar nog op het talentenpodium, de Koekenplank, aan de Kleine Kaai tijdens Temse in de Wolken.

Om de cover-avond van de Parkfeesten af te sluiten mochten Herman Brys en zijn companen van 50 Tinten Brijs niet ontbreken. Zij sluiten de tweede avond van de Parkfeesten af met veel ambiance met hun Nederlandstalig repertoire.
De voorbije weken en maanden stonden zij al op diverse podia in de ruime regio. Komende dinsdag 18 juli (22u.) zullen ze ook weer het Veerleplein in Gent onveilig maken ter gelegenheid van de Gentse Feesten.
Daarnaast concerteren ze de komende weken ondermeer in Wenduine, Nieuwpoort, Passendale, Oosterzele en uiteraard ook tijdens Temse in de Wolken.

Volgens de info van Meteo Temse zal het vanavond droog zijn maar wel frisjes. Ideaal weer dus om te springen en te dansen tijdens de Parkfeesten.

50 Tinten Brijs tijdens ’t Gelaeg Kriebelt 2017 in Steendorp

Barley Mob & the Sailors tijdens hun try-out tijdens Temse in de Wolken 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *