Gezelligheid met een hapje en een drankje en boerengolf tijdens eerste Molenfeesten

TIELRODE – Voor de eerste keer organiseerde men in de Molenstraat in Tielrode een buurtfeest. Naast eten en drinken, konden de bewoners ook boerengolf spelen.
plezier voor jong en oud met een partijtje boerengolf

Van de 33 gezinnen in de straat, (die zich uitstrekt van het centrum van de gemeente tot vlakbij de E17 red.), waren er maar drie niet ingeschreven wegens op vakantie”, aldus Burt Riské van het organisatiecomité.
“In onze straat zijn trouwens zes gezinnen die hier al generaties lang wonen van vader op zoon of dochter”, klinkt het. “De meeste bewoners kennen elkaar enkel van het passeren met de wagen in onze smalle straat. Dit buurtfeest heeft de bedoeling om elkaar wat beter te leren kennen.”

Naast gezellig bij babbelen bij een hapje en een drankje speelden de bewoners ’s namiddags boerengolf op de weilanden in de straat. Ook de kinderen konden zich uitleven met straatspelen en een springkasteel.

Meer foto’s, klik hier

De bewoners van de Molenstraat konden elkaar wat beter leren kennen

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *