Toiletgebouw Palingshuis operationeel tegen eind augustus

Zaakvoerder kreeg vergunning om sanitair gebouw af te werken
TEMSE – Op donderdag 13 juli had Coert Van Grassdorf, zaakvoerder van restaurant Palingshuis de eer om, met een gloednieuw terras met zicht op de Schelde, de bijna vernieuwde Wilfordkaai in te wijden.
ook de concullega’s kwamen Coert Van Grassdorf succes wensen

“Het heeft bloed, zweet en tranen gekost om ons vernieuwde terras tijdig klaar te krijgen”, klinkt het bij de familie Van Grasdorff. ” Het grootste gedeelte van het terras is afgewerkt. Maar langs de straatkant worden er in het najaar nog struiken en haagjes geplant. Dit is tijdens deze periode van het jaar niet mogelijk.”

Op de wekelijkse sluitingsdag waren de bewoners van de Wilfordkaai uitgenodigd om te komen genieten van een hapje en een drankje voor de heropening van het kaaiterras.

De voorbije maanden was er heel wat te doen over het toiletgebouw dat gerealiseerd werd naast het nieuwe terras van het Palingshuis. Een bewoner diende een klacht in omdat het gebouw het zicht belemmerde naar de Schelde.

“Op 1 juli kregen we van de Bestendige Deputatie het fiat om de toiletten af te werken”, stelt de zaakvoerder. “Omdat het momenteel bouwverlof is liggen de werken aan de sanitaire installaties stil. Maar men heeft ons beloofd dat alles operationeel zal zijn tegen het weekend van Temse in de Wolken, eind augustus.”
Meer foto’s, klik hier

 

Een gedachte over “Toiletgebouw Palingshuis operationeel tegen eind augustus”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *