Temse ontvangt 1 000 OKRA-leden uit regio Brussel

TEMSE- Van maandag 3 juli tot vrijdag 14 juli ontvangt Temse zowat 1 000 OKRA-leden uit de regio Brussel. Administratief Centrum De Zaat en de Onze-Lieve-Vrouwkerk worden speciaal voor hen opengesteld.

“Met de aanleg van een bus- en mobilhomeparking op site De Zaat en uitbreiding van de openingsuren van het toeristisch infokantoor belooft het alvast een zomer vol toeristische hoogtepunten te worden in Temse”, stelt schepen van Toerisme Franky De Graeve (CD&V). “Een eerste topper krijgt de Scheldegemeente met de komst van ca. 1 000 leden van OKRA uit de regio Brussel, die van 3 tot 14 juli komen genieten van al het moois dat Temse te bieden heeft.”

Iedere weekdag komen omstreeks 12 u. twee bussen aan op de parking van site De Zaat.
Na een middagmaal in Salons Den Oever maken de OKRA-leden om 14 uur een boottocht vanuit Temse naar Sint-Amands en terug.

Tussen 16 u. en 17 u. zijn ze vrij om de O.L.V.-kerk te bezoeken en/of AC De Zaat, waar zij op de 5de verdieping verwelkomd worden door schepen van Toerisme Franky De Graeve of burgemeester Luc De Ryck. Geïnteresseerden kunnen dan de permanente fototentoonstelling over de vroegere Boelwerf bezichtigen en genieten van het panoramisch uitzicht van op het dakterras.

Hun bezoek wordt afgesloten met een avondmaal in Salons Den Oever.

Wij maakten enkele sfeerfoto’s tijdens de ontvangst op donderdag 6 juli door schepen Franky De Graeve.

Meer foto’s, klik hier

Schepen Franky De Graeve geeft de bezoekers meer uitleg over toeristisch Temse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *