Eerste Parkfeesten meteen met veel volk

TEMSE – De vierde editie van de Parkfeesten zijn weer begonnen. De openingsavond op woensdag 5 juli was een knaller van formaat. Door de bouw van het nieuwe VITA Scheldebad moesten de feesten dit jaar naar een ander deel van het park verhuizen. Tijdens de eerste avond kwam er alvast veel volk afgezakt naar het feestterrein.

“Deze locatie is kleiner dan waar we de voorbije jaren onze optredens organiseerden maar ik vind het hier wel gezelliger”, aldus hoofdverantwoordelijke Nicola De Cock. De eerste van de vier parkfeesten van deze zomer was meteen een knaller met veel volk en gezelligheid.

Bijna alle bands die optreden dit jaar hebben een link met Temse. Ook tijdens de openingsavond was dat zo. Elke avond treden trouwens drie bands op.

Rond 19 uur mocht Generator Party de spits afbijten. Zij zijn een Stoner/rock band met leden uit uit Temse, Bornem en Sint-Amands.

Na enkele technische problemen mocht Primates in Progress het beste van zichzelf geven met hun rock en bluesrock. Het begon voor de band ooit in Mortsel waarbij Lenny De Smet op de basgitaar de Temsenaar van dienst is. Het begon voor de band trouwens in 2002 toen jeugdvrienden Ivan en Lenny besloten om samen op een zolder wat muziek te maken…

Als afsluiter voor de eerste avond van de Parkfeesten was de Temsese band Funeral Dress geprogrammeerd.
“Deze zomer treden zij niet meer op in eigen land maar voor onze Parkfeesten wilden zij een uitzondering maken”, wist Nicola De Cock.

Funeral Dress is sinds 1985 dé naam als men het heeft over punkrock. Zij hebben ondertussen een internationale carrière uitgebouwd waarbij ze in maart nog concerteerden op een punkfestival in het Griekse Athene en eind vorig jaar een tournee maakten langs de Amerikaanse oostkust. De Parkfeesten was voor de fans dan ook de uitgelezen kans om hun favoriete band aan het werk te zien dicht bij huis. Die fans gingen dan ook duchtig uit de bol…

Meer foto’s, klik hier

De eerste Parkfeesten van deze zomer brachten al meteen veel volk naar het feestterrein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *