Jury draait zich niet om voor Siska

TEMSE – De 11-jarige Siska uit Temse slaagde er vrijdag 15 april niet in om door te dringen naar de volgende ronde van The Voice Kids, het populaire programma dat gisteravond terugkeerde op VTM.
Siska The Voice Kids 2017
Siska kreeg de raad om te blijven proberen

Siska Van Damme droeg het liedje Hey Pa van Niels Destadsbader op aan haar eigen papa, die samen met haar mama achter de schermen haar vertolking volgde. “Draaien, draaien, komaan!”, duimden de meedeinende papa Peter en mama Joke nog. Maar jammer genoeg kon Siska, de kleindochter van de Temsese schepen Hugo Maes, met haar vertolking de jury niet overhalen.

“Ik vind het zo jammer voor haar”, klonk de eerste ontgoochelde reactie bij de mama van Siska.

Jurylid Sean Dhondt, die net als Siska in Temse woont, draaide zijn stoel niet voor zijn jonge dorpsgenote en dat deden ook zijn collega’s Josje Huisman en Laura Tesoro niet.

“Je ziet er beeldig uit en je hebt een goede auditie gedaan, maar ik heb niet afgedrukt omdat het mij niet van mijn stoel heeft geblazen. Maar ik denk dat je jouw papa zeer veel plezier gedaan hebt door dit nummer hier te komen zingen”, aldus Sean.

“Zeker en vast”, bevestigde de papa van Siska meteen.

Josje ging even op het podium zitten bij de ontgoochelde Siska, die in het zesde leerjaar zit in basisschool De Vierklaver in Temse.

“Bij mij lukte het ook pas bij de dertigste keer auditie”, troostte Josje. Ook Sean gaf goede raad. “Je mag verdrietig en teleurgesteld zijn, maar zaterdag moet je opstaan en denken hoe je het beter doet volgende keer.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *