POLITIE. Gordelcontrole (VIDEO) en fiets uit tuinhuis gestolen

logo Politie Kruibeke-TemseGordelcontrole
Er werd een extra controle gehouden op het dragen van de veiligheidsgordel. Er werden 11 bestuurders en 2 passagiers betrapt op het niet dragen van de veiligheidsgordel. AL wie wou, kon plaatsnemen in de crashtest. Die toont het belang aan van de veiligheidsgordel door deelnemers in een toestel te plaatsen waarbij een frontale aanrijding tegen 4km/u of 7km/u wordt nagebootst.

Fiets uit tuinhuis
Er werd een koersfiets gestolen uit een tuinhuis op Hollebeek te Temse. Het tuinhuis werd opengebroken.

DSC_0263
Al wie wou mocht plaats nemen in de crashtest

Een gedachte over “POLITIE. Gordelcontrole (VIDEO) en fiets uit tuinhuis gestolen”

  1. Schade die ontstaat door slijtage en roest valt niet onder de dekking. Wanneer het om andere schade of om diefstal van je fiets gaat raden wij je aan om altijd even jouw inboedelverzekeraar te bellen voor advies. De polissen van inboedelverzekeringen bestaan uit veel verschillende regeltjes en ook is iedere inboedelverzekering weer anders, wie weet biedt jouw verzekeraar ook in uitzonderingsgevallen een oplossing! Een inboedelverzekering biedt een dekking voor alle spullen die zich in jouw woning bevinden. Ook een schuur valt volgens de voorwaarden van een inboedelverzekering onder deze woonruimte. Een fiets die uit jouw schuur gestolen wordt valt bij de meeste inboedelverzekeringen daarom onder de dekking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *