POLITIE. Frontale botsing, intrekking rijbewijs en intoxicaties

logo Politie Kruibeke-TemseFrontale botsing – intrekking rijbewijs
Op de Pontweg in Elversele was er zondagmorgen 26 maart een frontale botsing tussen 2 voertuigen. Eén van de bestuurders, een 31-jarige man Uit Dendermonde, reed op het verkeerde rijvak en reed frontaal in op zijn tegenligger. Deze bestuurder, een 43-jarige man uit Hamme, werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen werden getakeld.
De 31-jarige man was niet gewond. Hij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat hij 2,23 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Intrekking rijbewijs
Het rijbewijs van een 20-jarige man uit Temse werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De jongeman belandde met zijn voertuig in een voortuin in de Verbindingsstraat te Temse. Hij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat hij 1,32 promille alcohol in zijn bloed had. De jongeman legde ook een positieve speekseltest af.

Intoxicaties
Tijdens een verkeerscontrole op de Markt in Temse, werd het rijbewijs van een 37-jarige man uit Temse, ingehouden voor 6 uren. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek de man 0,89 promille alcohol in zijn bloed te hebben.

Een 41-jarige vrachtwagenchauffeur uit Turkije werd betrapt op het rijden onder invloed van alcohol in de Gelaagstraat te Steendorp. De man had 1,32 promille alcohol in zijn bloed. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor 6 uren en hij diende onmiddellijk 1200 euro te betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *