Nabukodonosor wint met punten van de zelfjury

TEMSE – Net zoals de voorbije jaren werden zondagavond de punten van de zelfjury van de carnavalsstoet bekend gemaakt. Dit zijn de groepen die zelf punten geven. Of de uitslag een indicatie is voor de echte officiële uitslag van de Jury van Temse die maandagavond, na de popverbranding, bekend gemaakt wordt, zal moeten blijken.

Bij de groepen zonder wagen kaapten de Dolle Mina’s uit Steendorp de eerste prijs weg.

De top drie bij de groepen met wagen.

3: TitiTwisters Hamme

2: The Sharky’s Steendorp

1: Nabuko Donosor Bazel

Carnavalstoet Temse 2017 (193)
Nabukodonosor uit Bazel won met de punten van de zelfjury

 

2 gedachtes over “Nabukodonosor wint met punten van de zelfjury”

  1. DE PUNTEN ZIJN VERDIEND ,ALLE KLEREN ZELF GEMAAKT EN AUTO IN ORDE GEBRACHT TER ERE AAN DE MAMA VAN VOORZITTER KURT SMET DIE JAREN LANG LID WAS VAN DE GROEP MAAR HELAAS TE VROEG IS OVERLEDEN ZIJ HEEFT DE WAGEN NOG GEKOZEN EN OOK DE KLEREN DIT WAS EEN HEEL PRACHTIG EERBETOON VAN ALLEMAAL HAAR KINDJES VAN NABUKODONOSOR , DIKKE PROFICIAT JONGENS JULLIE HEBBEN ER HARD VOOR GEWERKT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *