Carnavalscomité Temse doet oproep naar toeschouwers carnavalsstoet

TEMSE – Zoals ondertussen iedereen wel al weet: Komend weekend is het carnaval in Temse. Voor de cavalcade die zondag 19 maart vanaf 14.30 u. door de centrumstraten trekt doet het carnavalscomité een oproep naar de toeschouwers.

Carnaval...“Carnaval een feest voor groot en klein en toch houden wij ieder jaar weer ons hart vast tijdens de stoet”, klinkt het. “De praalwagens zijn vaak groot en zwaar en worden dan nogal eens getrokken/geduwd door tractors/jeeps, … Er zijn vaak zeer veel verborgen hoekjes waar je gemakkelijk achter kan blijven hangen…
Daarom graag deze oproep aan alle vrienden en kennissen, carnavalsliefhebbers, kortom alle toeschouwers van de stoet:

… WEES VOORZICHTIG , hou kinderen, ouderen, en ook honden binnen handbereik, loop niet tussen de wagen en zijn tractor, zie je ons aankomen (de ene wagen al wat breder als de andere) hou dan de nodige afstand en ga zeker niet voor de wagen inlopen voor een snoepje of een gadget….
En ja, elk jaar weer de nodige verwijten en klachten… ER WORDT NIETS GEGOOID!!! Maar iedere wagen kan nu eenmaal niet naar ieder kind iets gooien.
Verder wensen wij iedereen leuke momenten tijdens de stoet en vang wat je kan maar loop vooral NIET tussen de wagens.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *