POLITIE. Snelheidsresultaten, intoxicaties en voertuig tegen boom

logo Politie Kruibeke-TemseSnelheidsresultaten
Er werden vandaag op de verkeersveilige dag extra snelheidscontroles gehouden. Deze verkeersveilige dag wil de kettingbotsing van 27 februari 1996 op de E17 in Nazareth herdenken.

TEMSE

Ruisstraat      30 gecontroleerde      7 geflitst
Veldstraat      75 gecontroleerde      8 geflitst
Krijgsbaan   716 gecontroleerde    69 geflitst

KRUIBEKE

Nieuwe Baan 447 gecontroleerde 158 geflitst

Intoxicaties
Tijdens een patrouille merkte men een voertuig op in de Kamiel Wautersstraat zonder verlichting. Het voertuig werd onderschept. De bestuurder, een 22-jarige man uit Temse legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 0,84 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor 6 uren.

In de Kapelstraat te Temse werd een voertuig onderschept. De bestuurder, een 37-jarige man uit Temse legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 0,70 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor 3 uren.

Met voertuig tegen boom
In de Vilain XIIII laan in Kruibeke reed een 22 jarige jongeman met een voertuig tegen een boom. De jongeman heeft geen rijbewijs en legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,82 promille alcohol in zijn bloed had.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *