Hostessen Toerisme Temse klaar voor toeristisch seizoen 2016

Een werkvergadering-met-etentje vormt voor de hostessen van Toerisme Temse traditioneel de aanloop naar het toeristisch seizoen. Dat was ook nu weer het geval, op vrijdag 8 april.

Voorzitter Rita Heerwegh en burgemeester Luc De Ryck gaven de nodige toelichting bij het jaarprogramma.
Vorig jaar prijkten de hostessen op de bellemankaart, dit jaar sieren zij de placemat.

Hun eerste ‘optreden’ is op zaterdag 16 april met de officiële start van het toeristisch seizoen. Tijdens de feestzitting spelen zij een hoofdrol: zij showen niet alleen hun nieuwe uniformen, zij staan ook centraal in een fotomontage die hun geschiedenis weergeeft, van bij de oprichting in 1958 tot heden.

Diezelfde geschiedenis wordt bovendien geëvoceerd in de tentoonstelling ‘Hostessen Toerisme Temse 1958-heden’ in het Gemeentemuseum in mei.

Bij de opening van het toeristisch seizoen wordt het programma 2016 voorgesteld, o.m. aan de hand van interviews met hoofdrolspelers. Eregast is zanger-presentator Peter Van De Veire, die sinds vorig jaar in Temse woont en op zondag 30 augustus (21 u.) met Café Flamand optreedt op Temse in de Wolken.

Toerisme Temse stelt ook zijn nieuwste initiatief voor: een culinaire wandeling door Temse-centrum (première op vrijdag 22 mei, 18.30 u.).

ooraan zittend de hostessen, v.l.n.r. Sarah Van Opstal, Elise Van Put, Nele De Ryck, voorzitter Rita Heerwegh, Kelly Servotte en Veroniek Eeckelaert.
ooraan zittend de hostessen, v.l.n.r. Sarah Van Opstal, Elise Van Put, Nele De Ryck, voorzitter Rita Heerwegh, Kelly Servotte en Veroniek Eeckelaert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *