PUBLI-REDACTIONEEL – Temse heeft nieuwe conceptstore voor de ultieme geurbeleving !!!

Odore is de place-to-be voor handgemaakte waxmelts met luxegeuren

TEMSE – Aan de Krijgsbaan 92 openden Sven Cooreman (31) en Jessica Rousseau (29) een Concept Store. Men stapt er binnen in de betoverende wereld van Odore. Dé nieuwe shop in Temse die gespecialiseerd is in hoogwaardige waxmelts ! Ontdek een scala aan verrukkelijke geuren die je zintuigen prikkelen en je huis transformeren in een oase van heerlijke aroma’s.

“Waxmelts zijn kleine hoeveelheden wax met een geurolie eraan toegevoegd”, klinkt het. “Ze komen in kleine of grote cups, tabletten of in een grappige vorm. En elk kleurtje is een ander geurtje. Men kan waxmelts gebruiken op een geurbrander. We verkopen momenteel 110 verschillende geuren”.

Fysieke winkel

“Eigenlijk ben ik hier mee begonnen als hobby tijdens de coronalockdown. Door producten te verkopen aan vrienden en familie.”, stelt Jessica. “Door filmpjes te bekijken over de producten heb ik ervaring opgedaan en al doende geleerd. In Amerika is dit soort winkels een hele grote hype.”

“We verkopen onze producten al twee jaar van thuis uit via onze webshop”, vertellen Sven en Jessica. “En momenteel loopt dit heel vlot. Zodanig dat de ruimte die we thuis hadden voor onze online verkoop snel te krap werd en we op zoek moesten naar een winkelruimte. Dit pand ligt vlakbij onze woonst en daarom hebben we de stap gezet om een fysieke winkel te openen.”

“We verkopen momenteel 110 verschillende geuren”, vertellen Jessica en Sven

Groter publiek

Het is vooral dankzij TikTok dat het erg snel is beginnen gaan”, stelt het koppel. “We filmen onszelf terwijl we met de productie bezig zijn, tijdens het inpakken, tonen we hoe men de waxmelts kan gebruiken. Dankzij de sociale media hebben we klanten van over heel het land.”

Naast waxmelts kan men er verder terecht voor een assortiment badproducten, zeep en juweeltjes. En ook producten zoals geurstokjes, haarspelden, oorbellen, handtassen en veel meer.

“We werken hiervoor samen met een aantal lokale partners”, legt Jessica uit. “Daarbij zijn er zelfs twee uit de eigen gemeente. Van Nelle Belle hebben we een collectie oorbellen en Studio 3D maakt juweeltjes met een 3D-printer. Het zijn stuk voor stuk gedreven mensen met originele producten en door de handen in elkaar te slaan bereiken we ook een groter publiek.”

Betoverende wereld

“Het zijn vooral dingen die gemakkelijk verkocht kunnen worden als geschenk”, klinkt het. “We bieden bijvoorbeeld ook een assortiment van thee aan. En ook producten van Camille. Die vliegen de deur uit.”

Binnenkort is het weer Valentijn, en toeval of niet maar Odore is de place to be om even langs te gaan en een leuk Valentijngeschenkje op de kop te tikken voor de allerliefste.

Of je nu op zoek bent naar een perfect cadeau voor een vriend(in) of gewoon je eigen leefruimte wilt verrijken met heerlijke geuren, Odore is dé bestemming voor liefhebbers van waxmelts in Temse. Ga even langs en laat je meeslepen door de betoverende wereld van Odore – waar geur een kunst wordt en elke melt een meesterwerk is!

www.odore.be

Een gedachte over “PUBLI-REDACTIONEEL – Temse heeft nieuwe conceptstore voor de ultieme geurbeleving !!!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *