Win een footlunch voor de thuiswedstrijd van Blauw-Wit Temse op 17 december

TEMSE – SV Blauw Wit Temse (BW) speelt tijdens het eerste seizoen in derde provinciale ijzersterk. De ploeg won haar laatste thuiswedstrijd met 3-2 van Svelta Melsele B. BW schuift hierdoor op naar de tweede plaats in het klassement en telt slechts één puntje minder dan leider Haasdonk.

Op 17 december is er weer een thuismatch in het Fernand Schuermanstadion tegen SK Wachtebeke. Vooraf is er zoals steeds een footlunch. Als jij gratis wil komen genieten van lekker eten en een leuke pot voetbal in de Schoolstraat neem dan deel aan onze prijsvraag.

De vraag voor deze maand: de hoeveelste overwinning in derde provinciale was de winstmatch van Blauw Wit Temse tegen Melsele ?

A: 6
B: 8
C: 9

Antwoorden kan enkel door een mail te sturen via blauwwit@editietemse.be of via WhatsApp (0495 15 06 81) met als antwoord A, B of C en vermelding van naam en gsm-nummer. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *