Iedereen welkom op het openingsfeest van Zorgcampus Temse

Kerstmarkt op het evenementenplein, workshop en een optreden

Op zondag 10 december vieren Welzijnsvereniging Sleutelzorg en Lokaal Bestuur Temse feest in de nieuwe Zorgcampus Temse met de nieuwbouw voor woonzorgcentrum De Reiger, het lokaal dienstencentrum De Flamingo en het administratief centrum Den Albatros.

Iedereen is die dag van 13 u. tot 18 u. welkom om mee te feesten en te genieten van onze kerstmarkt, eet- en drinkstandjes, kinderanimatie en workshops. We maken dan ook de winnaars van onze kleurwedstrijd bekend.

De cafetaria van de nieuwe Reiger

“We trakteren onze bewoners en bezoekers ook op meerdere optredens van de dansgroepen Upstream en Las Mariquitas en een concert van Ernst Löw en Deborah Ostrega met band”, klinkt het. “Ernst en Deborah brengen Vlaamse en Nederlandstalige populaire liedjes op een interactieve manier, zowel eigen werk als kleinkunstcovers. Beklijvende duetten wisselen ze af met prachtige solomomenten.”

Kom alvast kennismaken en ontdek welke mogelijkheden de nieuwe Zorgcampus Temse je allemaal kan bieden. We voorzien dat we de eerste bewoners eind januari kunnen verwelkomen in onze gloednieuwe Zorgcampus.

Ernst Low en Deborah Ostrega
(C) FRANK ABBELOOS

Programma

13-15 u. Workshop koken en bloemschikken, vooraf inschrijven via info@sleutelzorgtemse.be

13-17.30 u. Doorlopende kerstmarkt op het plein (eet- en drankkraampjes met randanimatie)

15.15 u. Prijsuitreiking voor de winnaars van onze kleurwedstrijd

15.45 u. Optreden van Ernst Löw en Deborah Ostrega

Zorgcampus Temse Clement D’hooghelaan 8, Temse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *