Vier rijbewijzen ingetrokken bij grootschalige verkeerscontrole

TEMSE/KRUIBEKE – De politiezone Kruibeke-Temse hield extra verkeerscontroles tussen zaterdag 18 uur en zondagmorgen 6 uur. Enkele chauffeurs werden betrapt bij het rijden onder invloed van drugs. Enkele bestuurders moesten hun rijbewijs afgeven omdat zij onder invloed waren van alcohol.

Een 21-jarige man uit Sint Niklaas werd betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De man zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.
Eveneens werd het rijbewijs van een 20 jarige man uit Beveren onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen wegens het rijden onder invloed van drugs.

Een 36-jarige man uit Temse legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,92 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Een 19 jarige man uit Kruibeke werd in de Kattestraat in Kruibeke onderschept wegens het roekeloos rijden. De jongeman legde ook een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,45 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Twee jonge bestuurders werden betrapt met een voorlopig rijbewijs. Zij reden met het voertuig terwijl dit niet mocht.

Twee bestuurders dienden hun rijbewijs voor 3 uren af te geven. Zij hadden iets teveel alcohol in het bloed.

Een 56-jarige man uit Kruibeke legde een positieve ademtest af, uit de ademanalyse bleek dat de man 1,13 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd 6 uren ingehouden.
Eveneens werd het rijbewijs van een 25-jarige man uit Temse ingehouden voor 6 uren. De man had 1,06 promille alcohol in zijn bloed.

Er werden ook nog 10 bestuurders geverbaliseerd voor het wildparkeren. Eén bestuurder werd betrapt op het gebruik van het GSM toestel achter het stuur.
Eén bestuurder reed in de verboden richting met zijn voertuig. Een bromfietser werd betrapt op het rijden zonder helm.

Er werden de voorbije dagen ook flitscontroles uitgevoerd in Temse en Kruibeke.

Zo ondermeer in de Brandstraat, Paterstraat, Rozenlaan, Ruisstraat, Sint-Jorisstraat en Vrijheidstraat in Temse. En in de Bazelstraat en Kruibekestraat in Kruibeke. Er werden 1479 chauffeurs gecontroleerd waarvan er 173 tegen de lamp liepen.

De flitspaal aan de Scheldebrug controleerde 246297 wagens, en flitste 72 bestuurders met een te zware voet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *