POLITIE. Chauffeur onder invloed, met levenslang rijverbod, negeert rode stoplicht

TEMSE – Aan het kruispunt Akkerstraat/Gasthuisstraat werd een voertuig opgemerkt waarvan de bestuurder het rode verkeerslicht negeerde. Het voertuig kon onderschept worden. Ook elders in de zone werden chauffeurs onder invloed van drugs betrapt

De bestuurder, een 33-jarige man uit Temse, legde een positieve speekseltest af. De man reed onder invloed van drugs. Bij controle van de documenten bleek dat de man een levenslangs rijverbod heeft. Tevens was het voertuig niet ingeschreven. Het parket werd ingelicht. Het voertuig werd inbeslaggenomen.

(C) Google Streetview

Op de Weispoel in Kruibeke werd het rijbewijs van een 23-jarige man uit Kruibeke onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man legde een positieve speekseltest af. Hij reed onder invloed van drugs.

Op de Krijgsbaan in Temse werd een bestuurder betrapt op het gsm’en achter het stuur. Het voertuig werd onderschept. De 26 jarige man uit Temse legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Een gedachte over “POLITIE. Chauffeur onder invloed, met levenslang rijverbod, negeert rode stoplicht”

  1. Zeer goed er zal wat meer gekontroleert mogen worden want dat gsm gebruik word steeds erger en dat lawaai van sommige auto’s is erg storend voor de mens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *