Ook dit jaar zamelt ‘Tesamen voor Temse’ speelgoed in met Sintactie

TEMSE – Net als de voorbije vijf jaar zamelt de lokale partij Tesamen voor Temse opnieuw speelgoed in om te verdelen waar er nood aan is. En de nood blijft hoog: Veel jonge gezinnen en vooral alleenstaande ouders hebben het moeilijk.

“Als er dan moet gekozen worden tussen speelgoed en eten is de keuze snel gemaakt”, stelt Tesamen raadslid Brigitte Caura. “Toch vinden wij het belangrijk dat alle kinderen over voldoende speelgoed beschikken. Spelen is immers noodzakelijk voor de goede ontwikkeling van een kind. We wensen ook dat alle kinderen, zonder onderscheid, een heel leuke sinterklaas beleven en net als hun vriendjes trots hun geschenken kunnen tonen.” (lees verder onder de foto)


“De voorbije jaren mochten we een 150-tal kinderen gelukkig maken met een pakket speelgoed”, klinkt het. “We streven ernaar om dit ook in 2023 waar te maken. Daarvoor hebben we natuurlijk de steun van de Temsenaren nodig: wie speelgoed in zeer goede staat heeft waar zijn kindje is uitgegroeid en dit een nieuw leven wil geven kan het tot 18 november afgeven in de Kasteelstraat 24 Temse.”

De voorbije jaren werden jaarlijks 150 kinderen gelukkig gemaakt door Tesamen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *