Fototentoonstelling van fotografencollectief Anders 23 met natuurfotografie en diverse thema’s in het Gemeentemuseum

TEMSE – Nog tot zondag 15 oktober kan men in het gemeentemuseum van Temse werk gaan bekijken van fotografencollectief Anders 23. De leden tonen er een overzicht van de foto’s die ze het voorbije jaar maakten onder de titel ‘Variaties 14’.

“Onze vereniging werd in december 2001 opgericht door Walter Jansegers en bestaat uit een groep enthousiaste amateurfotografen”, stelt  Wendy De Wilde.

Meerdere van de leden hebben les gevolgd aan het CVO. Andere kunnen buigen op een jarenlange ervaring. Ze komen tweewekelijks bijeen in de bovenzaal van café The Pocket, doen gezamenlijke fotoshoots op locaties en brengen ook bezoeken aan andere fotosalons en tentoonstellingen.

“Naar jaarlijkse gewoonte richten we een fotosalon in, dit jaar onder de naam Variaties 14”, klinkt het. “Dit jaar hebben we ons vooral toegelegd op natuurfotografie en reeksen met diverse thema’s.”

De expo is nog te bekijken op zaterdagen 7 en 14 oktober van 14 tot 18 uur, op zondagen 8 en 15 oktober van 10 tot 12 uur en op zondag 15 oktober ook van 14 tot 18 uur in het Gemeentemuseum in de Kasteelstraat 16 in Temse.

Leden van Anders 23 met ereburgemeester Luc De Ryck die de expo officieel opende

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *