Fietsen op rollen voor het goede doel op de Sleutelbraderij

Jan Bogaert, Eddy Planckaert en Junior Planckaert eregasten in de Kouterstraat

TEMSE – In het kader van de jaarlijkse Sleutelbraderij komende zaterdag 9 september in de Kouterstraat en omgeving organiseert WTC Jan Bogaertvrienden een recreatieve fietskoers op rollen. Iedereen die wil mag voor de fun een poging wagen en een sprintje trekken op een fiets op rollen . De opbrengst gaat integraal naar Kom op Tegen Kanker.

Speciaal aan dit evenement is dat de oud wielrenners en ploegmaten Eddy Planckaert en Jan Bogaert aanwezig zullen zijn op de Sleutelbraderij. Ook zoon Junior Planckaert zal trouwens van de partij zijn.

“Als eerbetoon aan het samenkomen van deze wielerlegendes, zullen de Jan Bogaert vrienden een stand opzetten met “Fietsen op rollen”, waar men gezellig kan fietsen terwijl de dorst gelest wordt met een lekker drankje. De opbrengsten van deze activiteiten gaan integraal naar Kom op tegen Kanker”, stelt Joris De Maeyer van de Jan Bogaert Vrienden.

Eddy Planckaert

Sprintduels

Eddy Planckaert moet niet meer voorgesteld worden .Hij won in zijn wielercarrière verschillende klassiekers en de groene trui in de Tour en is nu al vele jaren het gezicht op televisie van “De Plankaerts “ en is ook regelmatig wielerannalist op Sporza.

Jan Bogaert moet in wielerkringen ook niet voorgesteld worden .Hij was ongetwijfeld de beste wielrenner die Temse ooit heeft gekend .Zowel bij de profs als in de jeugdcategorieën heeft hij regelmatig heroïsche sprintduels uitgevochten met Eddy Planckaert.

Wie dus in hun spoor ook eens eventjes een spurtje wil trekken voor het goede doel kan terecht in de Kouterstraat van 12 uur tot 19 uur. Vader en zoon Planckaert eindigen hun bezoek bij de Jan Bogaertvrienden omstreeks 15.45 uur. Of Eddy en Jan zich nog eens aan een sprintje gaan wagen is niet geweten .

Junior Planckaert

Naast de goede-doel-actie zijn er op de Sleutelbraderij tal van acties bij de lokale handelaars, en worden er verschillende eet- en drinkstanden door verenigingen opgesteld. De Sleutelbraderij start om 12 uur en duurt tot 19 uur.

Jan en Eddy treffen elkaar opnieuw komende zaterdag op de Sleutelbraderij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *