Elversele beleefde magisch weekend met tweede editie van Feria

ELVERSELE – De Dorpsfeesten in Elversele onder de noemer Feria 2023 afgelopen weekend waren een groot succes. Het organisatiecomité Elversele in Beweging is dan ook uitermate tevreden met de vele bezoekers en de vele complimenten over de organisatie. Wij gingen dit weekend enkele keren de sfeer opsnuiven.

“Zaterdagavond was er veel volk en veel ambiance”, glundert voorzitter Davy De Rijbel. “De go-cart race zaterdagmiddag was leuk en ook zondag waren er voor alle activiteiten zoals de rommelmarkt, kermis en re-actment gebeuren heel wat bezoekers. We kregen ook heel wat complimenten van de artiesten voor de gezellige setting in de kerktuin.

De organisatie kon het voorbije weekend rekenen op zowat 50 vrijwilligers
“Graag willen we héél uitdrukkelijk die vele vrijwilligers bedanken voor hun tomeloze inzet het voorbije weekend”, klinkt het. “Zonder hen was dit nooit gelukt.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *