POLITIE. Intrekking rijbewijzen

Intrekking rijbewijs – Alcohol

Tijdens een controle deze nacht in de Kasteelstraat, werd het rijbewijs van een 38 jarige vrouw uit Temse onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De vrouw had een positieve ademtest afgelegd. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 1,23 promille alcohol in haar bloed had.

Intrekking rijbewijzen – rijden onder invloed van drugs en alcohol

Tijden een extra verkeerscontrole op verschillende plaatsen in de gemeenten Temse en Kruibeke, werden 3 bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De drie bestuurders, afkomstig uit Temse, legden een positieve speekseltest af. Het rijbewijs van de mannen werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Er werden ook nog vijf bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Vier bestuurders dienden een onmiddellijke inning te betalen van 179 euro en hun rijbewijs 3 uren in te leveren. Het rijbewijs van een andere bestuurder werd voor 6 uren ingehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *