Win een gratis Footlunch bij SV Blauw-Wit Temse dankzij uw favoriete webkrant

TEMSE – Komende zondag 10 september speelt SV Blauw Wit Temse zijn eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen in het Fernand Schuermanstadion in de Schoolstraat. Net zoals vorig seizoen organiseert de club tijdens thuismatchen footlunches. Lekker smikkelen en smullen en genieten van een leuke voetbalnamiddag. Dankzij Editietemse kan u hier gratis van genieten…

“Voor onze footlunches hebben we voor het komende seizoen resoluut gekozen voor cateraars uit onze eigen gemeente om op die manier de lokale zelfstandigen een duwtje in de rug te geven en ook weer de lokale verankering te versterken”, stelt voorzitter Johan Boel.

Win een gratis footlunch

Door een samenwerking van Blauw-Wit met uw favoriete webkrant kunnen wij een gratis footlunch ter waarde van 30 euro wegschenken voor de wedstrijd van komende zondag 10 september tegen VKS Hamme Zogge.

Het menu wordt verzorgd door slagerij-traiteur de Clippel en omvat:

  • Aperitief Club 45
  • Stoofvlees met frietjes
  • Uitgebreid dessertenbuffet
  • Koffie met digestief naar keuze
    vergezeld van zoete zaligheden van Chocolatier Balerdon

Deelnemen kan via deze link. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.
Veel succes !!!

Uiteraard kan u nog inschrijven voor de footlunch, dit voor vrijdag 8 september.
(De gegevens vindt u op de afbeelding bovenaan)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *