Nieuwe muziekband ‘agemaarbekendband’ speelde succesvolle tryout in ’t JOC

Band wil volgende zomer op de beiaardconcerten spelen

TEMSE – Temse is een nieuwe rockband rijker. Tijdens de zomerbar ‘Bartist’ in JOC De Nartist speelde de gloednieuwe band ‘agemaarbekendband’ een tryout. De aanwezigen waren in de wolken met het optreden.

Na het stoppen van Babydry, de vorige band waar ik lid van was, besliste ik samen met gitarist Patrick om op zoek te gaan naar muzikanten om een nieuwe groep op te richten”, vertelt initiatiefnemer Davy Van Overschelde. “Zo kwamen we terecht bij Wieza Koenen, waarvan ik niet wist dat zij kon zingen. En Mark, een familielid van mij die toevallig gitaar speelt. En zo is de band ontstaan, we zijn met vier leden uit Temse en Lokeren, waarvan ikzelf de drums bespeel, Mark Huyghe en Patrick Decae gitaar en Wieza Koenen zangeres en basgitaar.”

“De naam van onze band is ontstaan in een zotte bui”, klinkt het.

De ‘agemaarbekendband‘ speelt rockmuziek van de jaren ’60 tot de jaren ’90.

“Het is een bewuste keuze die we samen gemaakt hebben om rockcovers te brengen”, stelt Davy. “Zo brengen we nummers van ondermeer de Rolling Stones, Elvis Presley, Metalica enzoverder. Het is niet onze bedoeling om grote festivals te doen maar in de buurt, vooral in Temse en Lokeren te spelen op zomerbars, de braderij in Temse en misschien de Parkfeesten, of de beiaardconcerten. We zijn allemaal al een dagje ouder en we doen het puur voor het amusement.”

De ‘agemaarbekendband’ met Mark Huyghe, Wieza Koenen, Davy Van Overschelde en Patrick Decae

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *