Evenement Temse tussen de Torens opent op vrijdag 18 augustus met muziekquiz voor iederéén

TEMSE – Naar aanleiding van het evenement Temse tussen de Torens organiseert de culturele vereniging Spirit in samenwerking met het lokaal bestuur voor de elfde keer een muziekquiz.

De muziekquiz richt zich tot het breedste publiek en bestaat uit 10 reeksen van 12 songs met een extra reeks van 10 die wordt samengesteld en gepresenteerd door Ere-burgemeester Luc De Ryck.

De verschillende reeksen waarbij gevraagd wordt naar de uitvoerders bevatten ondermeer vragen van muziek uit 1960 tot 2023, Songfestival B., Film, Anderstalig, Vlaams, Frans/Duits, Ambiance. De quiz vindt plaats in de feestzaal van het gemeentehuis (Markt) op vrijdag 18 augustus, 19.30 u.

Systeem

De vragen worden gesteld aan de hand van muziekfragmenten (wie zingt/zingen…?). Elke ploeg bestaat uit (maximum) 5 personen. Er kunnen opnieuw (maximum) 30 ploegen inschrijven. Snel zijn is dus de boodschap.

Samensteller-presentator is Dany De Bock. Eén thema-reeks vragen is samengesteld en gepresenteerd door Ere-burgemeester Luc De Ryck.

Inschrijven kan tot zaterdag 12 augustus via debby.vermeiren@temse.be met vermelding van de ploegnaam én de coördinaten (naam, adres, telefoon, emailadres) van de ploegverantwoordelijke. De deelname is gratis. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Het evenement Temse tussen de Torens zelf vindt plaats tijdens het weekend van 26/27 augustus op de Markt en de Kleine Kaai. Hierover later meer info.

Ook dit jaar kunnen weer 30 ploegen deelnemen aan de muziekquiz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *