Vlaanderen Feest op de Markt met optreden van muziekband Field Street One

TEMSE – Vrijdag 7 juli is het feest op de Markt naar aanleiding van de viering van de Vlaamse feestdag van 11 juli. Dit met beiaardmuziek, een academische zitting en een optreden van de Vlaamse muziekband Field Street One.

Het programma start om 18 uur met beiaardspel met Vlaamse Liederen door beiaardier Joannes Thuy. Gevolgd om 19 uur met een academische zitting met muzikaal intermezzo in de feestzaal van het gemeentehuis. Dit met gastspreker Bart Fierens, voorzitter van het Algemeen Nederlands Zangverbond (ANZ).

Om half negen is er een optreden op het marktplein van de muziekband Field Street One met vooral Nederlandstalige nummers.

Field Street One is de nieuwe band van Pieter Cooreman samen met bassist Vincent Nijs en drummer Bjorn Lambert. Pieter nam in 2017 deel aan The Voice (team Natalia) en won in 2022 de Joe Lage Landen Ster. Deze laatste wedstrijd leverde hem een optreden in Tien Om Te Zien op.

Bjorn en Vincent zullen door velen nog herinnerd worden als gitarist en drummer van de band VC De Gies. Zij stonden enkele jaren geleden nog op het podium tijden de viering van de Vlaamse feestdag.

Organisatie: OVV Temse (Davidsfonds Temse, Amedee Verbruggenkring, Vlaamse Oud-Strijders) en vzw Vlaanderen-Europa i.s.m. Gemeentebestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *