Daar zijn de Parkfeesten weer…

TEMSE – Elke woensdag in juli organiseert het team van JOC de Nartist in samenwerking met het lokaal bestuur alweer de Parkfeesten. Een muzikaal openluchtevent in het Scheldepark van Temse met een programma dat jong en minder jong aanspreekt en samenbrengt. Het JOC viert dit jaar ook zijn 30-jarig bestaan.

Het Scheldepark in de Kasteelstraat vormt op woensdagen 5, 12, 19 en 26 juli alweer het zomerse decor voor de Parkfeesten. Op de concertendagen is iedereen welkom vanaf 19 uur. De eerste band speelt om 20 uur. Er is een gevarieerd programma voor jong en oud.

De Parkfeesten met voor elk wat wils

Les Poulains Flandriens en Hammertime geven op woensdag 5 juli de aftrap.

Les Poulains Flandriens brengen akoestische versies van Belpop hits uit alle tijden en in alle stijl. Hammertime brengt dansbare nineties muziek.

Woensdag 12 juli is er Chouchou est là en The Lighthouse (rock). Op woensdag 19 juli passeren Volbiet, Sonic Bastardz en In Your Honor voor een tribute night. Woensdag 26 juli is er als afsluiter Wegsfeer en 50 Tinten Brijs.

Foto vlnr.:Sophie Maes (beroepskracht JOC De Nartist), Fielle Verstraeten (jeugdwerker team Opgroeien), Tineke Van Britsom (schepen), Joke Maes (teamverantwoordelijke Opgroeien),
Ruben Bauwelinck (eventcoördinator Parkfeesten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *