Eerste editie van de Parkfeesten lokt, ondanks het regenweer, heel wat feestvierders naar het Scheldepark

“Opkomst voorspeld veel goeds voor komende drie woensdagen”

TEMSE – Ondanks een aarzelende start werd woensdagavond de eerste editie van de Parkfeesten van dit jaar een voltreffer. De Parkfeesten vieren dit jaar het tienjarig jubileum.

“Het regenweer zorgde ervoor dat de avond eerder traag op gang kwam”, stelt de organisatie. “Jonathan en Kim van Les Poulains Flandriens speelden echter alle regenwolken stuk met een akoestische set van de fijnste Belpopklassiekers.”

Hoe later op de avond, hoe meer mensen zich toch tot een uitstapje naar het Scheldepark lieten verleiden.

“Toch zowat 400 bezoekers genoten en dansten zich de benen van onder het lijf tijdens een wervelde show van de muziekband Hammertime die een cocktail van dance, rock en slow-toppers uit de jaren ’90 naar Temse brachten”, klinkt het. “Kortom: ondanks de aarzelende start werd de eerste editie van de Parkfeesten een knaller die veel goeds voorspeld voor de volgende drie woensdagen in het Scheldepark.”

Komende woensdag 12 juli is er opnieuw sfeer en muziek in ‘Den Bos van Janssens’ met om 20 uur Chouchou est là, een band uit Hamme die Belpop brengen ‘ met een hoek af’ en om 22 uur The Lighthouse, met aanstekelijke indiepopsongs die je ‘een vrijdagavondgevoel geven’.

Meer foto’s, klik hier

Jonathan en Kim speelden de regenwolken weg met akoestische Belpopklassiekers
Hammertime dompelde het Scheldepark om in de ’90ies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *