Winterhappening Bis @JOC De Nartist met 50 Tinten Brijs

Afgelaste optreden van de Winterhappening ‘voor het goede doel’

TEMSE – Woensdag 17 mei is het weer feesten geblazen in JOC De Nartist. De organisatie van de Winterhappening ‘Voor het Goede Doel’ pakt uit met ‘Winterhappening Bis’. Dit met de Temsese coverband 50 Tinten Brijs met Herman Brys, die eind vorig jaar tijdens de Winterhappening door het winterweer hun optreden in het water zagen vallen.

Het weekend van 17/18 december 2022 kon men op het marktplein eindelijk nog eens een volwaardige editie van de Winterhappening organiseren.

“Maar dat was buiten de weergoden gerekend”, vertelt organisator Tommy Van San “Het programma op zaterdag met dancedj’s kon, ondanks de vriestemperaturen, wel nog doorgaan maar het avondprogramma op zondagavond werd genekt door de weegoden. Doordat het marktplein herschapen was in het ijsvlakte beslisten we in samenspraak met de muziekband, de gemeente en de brandweer om het optreden van 50 Tinten Brijs af te lasten.”

Extra opbrengst voor goede doel

“Omdat de opbrengst door het gedeeltelijk annuleren van het programma minder was dan de vorige jaren stelde Herman Brys voor om het optreden te verplaatsen naar het voorjaar, met een kleine inkomprijs.”

Daardoor zal 50 Tinten Brijs het beste van zichzelf geven op woensdagavond 17 mei in JOC De Nartist. Dat is de avond voor de feestdag van O.L.H. Hemelvaart.
(lees verder onder de afbeelding)


“Om extra geld in het laatje te brengen voor ons goede doel vzw Supernils, een organisatie die zich inzet voor het mentale welzijn van patiënten met leukemie. vragen we 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa”, klinkt het. Na het optreden is er nog een afterparty met dj.”

“Graag wil ik nog even benadrukken dat de drankjetons die aangekocht zijn tijdens de Winterhappening vorig jaar ook die avond nog geldig zijn”, besluit Van San.

Voorverkooptickets zijn te koop bij Herman in kaffee ’t Schrijverke of online via wintertemse@gmail.com

Woensdag 17 mei @21 uur: 50 Tinten Brijs @JOC De Nartist ten voordele van vzw Supernils

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *