De JEZ!-boot meerde even aan in Temse

TEMSE – Donderdagmiddag 30 maart meerde de JEZ!-boot van radiozender Q-Music even aan in Temse.

Deze week is de finaleweek van JEZ! een goede doelactie voor jongeren, een organisatie van Q-Music, VTM, HLN en Belfius. Vijf dagen lang maakt men, onder de noemer JEZ! Feestweek, radioprogramma’s vanop een boot die van stad naar stad vaart. De JEZ!boot heet eigenlijk De Ark en is eigendom van Rivertours, die ook vanuit Temse rondvaarten organiseert.

Men kan alles volgen in beeld en geluid via de website van Q, de app en op tv ondermeer via Telenet kanaal 39.

Donderdag ging de boot vanuit Aalst, waar men woensdag was aangekomen, via de Dender en de Schelde, richting Boom. Daardoor passeerde men ook Temse, en maakte schipper Cees gebruik om aan te leggen aan de Wilfordkaai en brandstof te tanken.

Aan de kaai gingen ook enkele medewerkers van Q-Music aan boord, samen met enkele verantwoordelijken van verenigingen die zich inzetten voor jongeren. Terwijl Sean Dhondt, die even een thuismatch speelde, (Hij woont in Tielrode red.) samen met Ulrike D’Hauwer zijn programma presenteerde, ging men na een halfuurtje de Scheldebrug onderdoor en opnieuw verder richting Boom.

Meer foto’s, klik hier

Q-Music maakt een ganse week radioprogramma’s vanop de JEZ! Feestboot.
Presentator Sean Dhondt (r) speelde even een thuismatch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *