Technologiebedrijf opende nieuwe vestiging in Temse

TEMSE – Op donderdag 9 maart opende technologiebedrijf Inimco een nieuw hoofdkwartier in Temse.

Inimco werd in 2016 opgericht, telt intussen een 50-tal werknemers en trekt ieder jaar 10 nieuwe medewerkers aan. Inimco maakt de werking van productiebedrijven efficiënter en goedkoper door hen via data inzicht te geven in de werking van hun machinepark.

Zowel lokale (Corbeo), Belgische (AquaSecurity, Picanol) als internationale bedrijven (AkzoNobel, Tomra Sorting) maken al gebruik van de software van Inimco om hun digitale transformatie te versnellen.

Op zeven jaar tijd groeide Inimco van drie werknemers tot bijna 40 medewerkers.

“Er was dus nood aan een nieuw kantoor, dat ruimte biedt om verder te groeien en ook de mogelijkheid geeft om klanten op een goede manier te ontvangen”, aldus José Delameilleure.

De officiële opening van de nieuwe vestiging aan de Hoogkamerstraat 304 gebeurde met een hapje en een drankje, samen met klanten, partners en buren. Burgemeester Hugo Maes knipte het traditionele lintje door.

Om zijn lokale verankering te bevestigen, schonk Inimco die avond bier van de Kerel-brouwerij uit Tielrode. Tijdens het evenement werden doorlopend ook demo’s gegeven van de software van Inimco die bedrijven helpt om hun data zo te gebruiken dat hun productie efficiënter en goedkoper wordt.

Burgemeester Hugo Maes kwam het traditionele lint doorknippen
professionele fotografie door Studioworks.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *