POLITIE. Wagen gestolen, wagen bekogeld met stenen

TEMSE – Zondagochtend 26 februari rond 6.30 uur heeft een man autoruiten uit proberen gooien op de Wilfordkaai, ter hoogte van de Kleine Kaai. Dit met stenen die in zijn fietstas zaten. Van de dader zijn beelden gemaakt.

Het raam van de wagen was niet kapot maar het raamkader is wel ingedeukt.
De eigenaar van de wagen heef dankzij de politiediensten alles kunnen regelen met de verzekering maar is wel op zoek naar de dader. Wie dader of fiets herkend of iets gezien heeft die bewuste zondagochtend kan contact opnemen met de politie.

Wagen gestolen

In de nacht van zondag op maandag 4 op 5 maart werd op de Markt een wagen gestolen. De eigenaar had zijn voertuig zondagavond op de Markt geparkeerd, maar maandagochtend bleek het voertuig verdwenen. De lokale politie van Temse-Kruibeke is bezig met een onderzoek.

De eigenaar van de beschadigde wagen en de politie zijn op zoek naar de stenengooier

3 gedachtes over “POLITIE. Wagen gestolen, wagen bekogeld met stenen”

  1. Het zijn allemaal geen vreemden, maar hier zit tussen ons volk ook genoeg bucht ! Iemand die iets steeld gewoon een stukje van zijn vinger… ! De tweede keer heel zijn vinger …! Enz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *