Veel belangstelling voor ‘Feest in de Bib’ aan het begin van de Jeugdboekenmaand

TEMSE – Zondag 5 maart was het feest in de bib ter gelegenheid van het begin van de Jeugdboekenmaand. Er was heel wat belangstelling, tientallen kids genoten, samen met ouders of grootouders van de leuke activiteiten.

Zo kon men een vlagje maken in de vrolijke vlaggenfabriek, kon men genieten van leuke deuntjes tijdens de musical ‘Ik ben Rikki’ of kon men geluk uitdelen met een zelfgemaakte gelukssteen of een gelukmakende boekentip.

De Jeugdboekenmaand is elk jaar een hoogtepunt in de scholenwerking van de Bibliotheek. “Ook dit jaar zijn er weer auteurslezingen, workshops en voorstellingen voor elk leerjaar. Een programma dat in trek blijft bij de scholen, want alle klasactiviteiten zijn volzet”, aldus schepen Lieve Truyman (N-VA).

Amateurfotograaf Julien Heerwegh ging de sfeer opsnuiven en maakte enkele leuke snapshots.

Ontdek via deze link alle activiteiten voor de Jeugdboekenmaand.

Foto’s: (C) Julien Heerwegh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *