POLITIE. Achtervolging op chauffeur met levenslang rijverbod

Verkeersactie Velle

Vrijdagmorgen 27 januari werd een extra verkeerscontrole gehouden op de Velle.

Er werden vier vrachtwagens geverbaliseerd wegens het negeren van het tonnage verbod. Eén bestuurder van een bestelwagen werd betrapt met een tablet in te hand tijdens het rijden. Er werd ook een snelheidscontrole gehouden op de Haasdonksesteenweg, er werden 1104 voertuigen gecontroleerd, hiervan werden er 85 geflitst.

Roekeloze bestuurder aangehouden

Donderdagnamiddag 26 januari merkte een verkeerspatrouille een voertuig op dat het rode verkeerslicht negeerde aan de werken in de Kasteelstraat.

De patrouille wou het voertuig intercepteren maar deze versnelde. De achtervolging werd ingezet, de bestuurder negeerde tal van verkeersborden en reed onverantwoord doorheen het centrum. In de PHilemon Haumanstraat reed hij tegen een gevel en later reed hij tegen paaltjes in Vlietdam. De chauffeur sprong uit de auto en en vluchtte. Ondertussen had hij drugs uit het voertuig gegooid. De bestuurder werd herkend door de verbalisanten. Er werd een huiszoeking verricht op zijn woonplaats. De man heeft ook een levenslang rijverbod, en werd vandaag vrijdag gearresteerd en verhoord. Hij werd in de namiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. De 20 jarige man werd aangehouden door de onderzoeksrechter. Hij werd overgebracht naar de gevangenis.

Inbraak Appartement

Er werd een inbraak vastgesteld in een appartement op de Wilfordkaai in Temse. Het slot van de deur werd geforceerd. De woning werd doorzocht. Er werden juwelen gestolen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *