Temse Schenkt maakt weer veel kinderen gelukkig

TEMSE – Hulporganisatie Temse Schenkt vzw organiseerde weer een succesvolle Sintactie. Honderden kinderen werden blij gemaakt met een snoep – en speelgoedpakket.

“We konden in totaal 300 kinderen gelukkig maken, dat is iets minder dan vorig jaar”, vertelt Juul De Cock. “het aantal geschonken pakketjes was quasi gelijk aan vorig jaar. Maar bij de bestelde snoeppakketten werden er minder gereserveerd dan in 2021, dit omdat twee grote bedrijven die vorig jaar snoep besteld hadden voor hun personeel dat dit jaar niet deden, wellicht door de huidige crisis.”

Een snoeppakket koste 7.50 euro.

’s Morgens kon men een besteld pakket afhalen in het depot, in het oude ISA gebouw. Na de middag ging de Sint samen met zijn pieten met een cabrio de baan op om pakketjes aan huis te leveren. Ook burgemeester Hugo Maes (CD&V) ging ’s morgens even langs in het depot.

De Sint-actie van Temse Schenkt maakte weer honderden kinderen gelukkig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *