Toneelkring Oberon staat weer oip de planken

TEMSE – Toneelkring Oberon speelt op 10 en 17 december om 20.00 uur en 11 en 18 december om 15.00 uur. In het parochiehuis, Prinsenlaan achter de Christus Koning kerk.

Het stuk ‘Zusje trouwt en dan is er champagne’ een tragikomedie van Luc Gijsbrechts in regie van Peter Rosseau.

Het stuk:

Vijf jaar geleden stierf nonkel Gaston. Alle familieleden en kennissen waren uitgenodigd op de koffietafel : Frieda de echtgenote, dochter Andréa, oudste en jongste zoon, tante en nonkel. Ook Karel een “kunstenaar” die in de garage (atelier) zijn kunstwerken creëert is aanwezig. Mevrouw Van De Velde, de ceremoniemeester leidde alles in goede banen???? Tijdens de koffietafel komt ook Anette binnengevallen, de muze van Karel. Dit leidde tot serieuze complicaties.

Vandaag trouwt zusje Andréa met Karel.

De familie is opnieuw uitgenodigd. Oudste broer (die het feest organiseert), nonkel (fabrikant van matrassen en niet vies van een jong blaadje), tante (de gefrustreerde schoonzus) en de jongste zoon (rebel van de familie).

Wie komen er nog onverwachts binnen: Anette, het voormalig model van Karel en moeder die ondertussen in de instelling Rust en Vrede woont. Het feest kan beginnen. Mevrouw Van De Velde, moet het feest in goede banen leiden. Als dat maar goed komt.

Spelers:
Andréa Rooms, Sven Sergeant, André Verheyen, Peter Rosseau, Wim Van Steelandt, Carine De Schrijver, Cassandra De Ryck, Marleen Van San en Riet Waltens

Kaarten aan 9 euro (VVK) 10 euro (kassa) via tel: – 03 – 711 18 39 of op jozef.decauwer@skynet.be

Tijdens het weekend van 10 en 17 december staat Oberon weer op de planken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *