Ook dit jaar weer Sint-actie van Temse Schenkt

Pakket bestellen kan nog tot zondag 27 november

TEMSE – Ook dit jaar organiseert goede doel organisatie Temse Schenkt de grote Sint-actie. Men kan een pakket met chocolade en lekkers laten leveren door de Sint en zijn Pieten op zaterdag 3 december.

“Nog tot zondag 27 november kan bestellen voor zichzelf of om een behoeftig kind gelukkig te maken”, stelt Martine Le Blon. “Onze ruim gevulde pakketen zitten vol chocolade en zoveel lekkers, voor 7.5 euro ontvang je uw pakket overhandigd door de Sint en piet themselve.”

“Wil je graag een pakketje doneren voor een behoeftig kind? dit kan ook…. onze Sint en piet gaan op 3 december weer deur aan deur bij onze behoeftige kindjes tijdens onze jaarlijkse Sint parade. wil je gewoon een eurotje schenken? dit kan ook.. vele beetjes maken één groot. Voor de bedrijven die bestellen zoals afgelopen jaren vraag vrijblijvend je attest. dit maken we met plezier op.”

Een pakket bestellen kan via deze link

Net zoals vorig jaar (boven) en in 2020 (onder) organiseert Temse Schenkt een Sint-actie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *