POLITIE. Koperdiefstal, Brandstichting, snelheidscontroles

Koperdiefstal

Er werd een koperdiefstal vastgesteld in een bedrijf in de Schoenstraat in Temse. Op het dak van het bedrijf werden 200 meter koperdraden van zonnepanelen afgesneden en meegenomen. Eveneens werd er geprobeerd om in te breken in de loods.

Brandstichting

In het kikvorstbos, Polderstraat, in Kruibeke werd gisterenavond een leegstaande caravan in brand gestoken. Een buurtbewoonster had de brand opgemerkt en verwittigde de hulpdiensten. De brandweer stelde vast dat het om een opzettelijke brandstichting gaat. Het onderzoek is lopende.

Snelheidscontroles

Er werden snelheidscontroles gehouden op diverse locaties. In de Schoolstraat werden maar liefst 114 wagens geflitst in de zone 30. Hier een overzicht:

Een gedachte over “POLITIE. Koperdiefstal, Brandstichting, snelheidscontroles”

  1. die zone dertig is er gekomen om meer geld in het laatje van de gemeente te brengen zoveel is nu wel duidelijk schandalige maatregel die niks met veiligheid te maken heeft puur geldklopperij van de gemeente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *