Digitale geschenkbon vervangt papieren cadeaucheque

TEMSE – Lokaal Bestuur Temse lanceert op de ‘Dag van de Ondernemer’ de digitale Geschenkbon Temse. Deze digitale Geschenkbon vervangt de papieren Cadeaucheque en is te koop via de website van de gemeente.

“De cadeaucheque bestaat sinds 2009 en is een echt succes bij onze inwoners”, stelt schepen van Lokale Economie Stephan Van der Gucht. “In het coronajaar 2021 werd bij de deelnemende ondernemers voor bijna 140 000 euro aan Cadeaucheques besteed! Maar de papieren cheque is verouderd en brengt voor alle betrokken partijen veel administratie met zich mee. De digitale Geschenkbon brengt daar verandering in.”

Meerdere deelnemende ondernemers

De nieuwe Geschenkbon biedt volgens de schepen heel wat voordelen

“Klanten kunnen de Geschenkbon 24/7 aankopen via een webshop”, klinkt het. “Nog snel een cadeautje vinden op vrijdagavond? Surf naar www.temse.be en enkele seconden later heb je een digitale Geschenkbon. Klanten bepalen zelf de waarde van hun bon, met een minimumbedrag van 10 euro.”

“Een overzicht van de deelnemende ondernemingen vind je op de webshop van de Geschenkbon via de website van de gemeente. Zo ontdek je alle mooie zaken die Temse te bieden heeft. Met het digitale systeem hoef je als klant het volledige bedrag niet in één keer uit te geven. Je kan met één bon bij meerdere deelnemende ondernemers terecht. Heb je de Geschenkbon liever op papier? Dan druk je de Geschenkbon zelf af of je koopt je bon aan in AC De Zaat, het Toeristisch Infokantoor of in de Bib.

Hilde Duerinck, zaakvoerster van Parfumerie Hilde, is overtuigd van de digitale Geschenkbon.

“Hij blijft zoals vroeger verkrijgbaar bij de vaste verkooppunten maar nu kan je de bon ook 24/24 gewoon thuis aankopen. Handig toch? En je steunt er bovendien de lokale handel mee.”

Wat met je oude Cadeaucheque?

Heb je nog een papieren Cadeaucheque? Dan kan je deze cheque nog gebruiken tot de datum vermeld op de bon. De papieren Cadeaucheque is een uitdovend systeem.

Hilde Duerinck, zaakvoerster van Parfumerie Hilde, is gewonnen voor de digitale geschenkbon. Schepen Van der Gucht kwam een woordje uitleg geven 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *