Schalienhuys wint voor de tweede keer nationale award

Drankenhandel Schalienhuys won voor het tweede jaar op rij de nationale Award van de Dag van de Drankenhandelaar. Dit ondermeer door de huiselijke sfeer die de zaak uitstraalt.

Schaliênhuys, die deel uitmaakt van de aankoopgroepering Prik & Tik, bestaat nog maar twee jaar. In hetzelfde gebouw huisde tot twee jaar geleden de gelijknamige feestzaal.
“Maar omdat de nachtelijke uren, steeds zwaarder begonnen door te wegen gingen we op zoek naar een alternatief”, schetst zaakvoerder Philip De Nayer. “Zo nam ik samen met een vennoot een drankenhandel in Aarschot over en werd de feestzaal hier omgevormd tot drankenhandel”.

Brouwerij De Nayer was van de negentiende eeuw tot halfweg de twintigste eeuw een begrip in Temse. De familie startte rond 1850 een brouwerij. En was de laatste brouwerij die bier brouwde in Temse, tot 1954.
.
Tot op de dag van vandaag is de familie De Nayer nog steeds actief in de drankensector.

“En het doet ons enorm veel plezier dat we deze na tionale award al een tweede keer kunnen binnenhalen”, glundert de zaakvoerder “Een jury van ‘Mistery Shoppers’ deed een rondgang bij de 120 deelnemende drankenhandelaars verspreidt over gans België. En voor het tweede jaar op rij werden we beloond door de gerichte acties, het uitgebreide gamma en tal van nieuwigheden die we aanbieden. Proeven en ontdekken zijn de nieuwe trefwoorden die steeds belangrijker worden. Ook de huiselijke sfeer en gezelligheid die we uitstralen door ondermeer de inrichting van onze zaak was een pluspunt”.

“Innoveren is de dagelijkse uitdaging die wij willen merkbaar maken aan iedereen uit de streek”, weet de zaakvoerder. “Daarom zal er tegen midden dit jaar ook een e-commerce site online komen, waarop de klant kan bestellen en op een later tijdstip zijn of haar bestelling kan komen afhalen”.

Info: www.prikentiktemse.be

Schalienhuys 2016_1
“Het doet ons enorm veel plezier dat we deze nationale award al een tweede keer kunnen binnenhalen”, glundert Philip De Nayer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *