Gamer Bryce Durnez uit Temse maakt kans toe te treden tot de nationale eDevils

TEMSE/BRUSSEL – Het WK in Qatar moet nog beginnen, maar de Koninklijke Belgische Voetbalbond gaat al op zoek naar versterking voor de eDevils, zeg maar onze virtuele nationale voetbalploeg. Eén van de 32 gamers die kans maakt om toe te treden tot de eDevils is Bryce Durnez uit Temse.

Duizend fanatieke gamers deden vanuit hun zetel thuis een gooi om door te stoten naar de laatste 32 kandidaten. Zij nemen het morgen donderdag in het Proximus Basecamp in Tubeke tegen elkaar op in kwartfinales, halve finales en een finale om een van de 16 felbegeerde zitjes aan de RBFA Esports Academy te veroveren en het misschien wel te schoppen tot het virtuele WK voetbal in 2023. ​

Onder hen ook Bryce Durnez uit Temse. De Oost-Vlaming behoort tot het kruim van de Belgische gamers en maakt nu ook kans om toe treden tot de eDevils. Of Bryce ook daadwerkelijk één van de felbegeerde zitjes bij de eDevils verovert, weten we donderdagavond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *