Auto vat vuur en zet haag in lichterlaaie, parket voert onderzoek

TEMSE – Ter hoogte van de openbare parking aan de Eeckhoutdriesstraat, waar ook kinderopvang De Woonboot is gevestigd, is woensdagavond rond 20 uur brand uitgebroken.

Bewoners hoorden een luide knal en kort daarna stond een wagen op de parking in lichterlaaie. De brand sloeg over naar een haag van een tuin die uitgeeft op de parking. De opgeroepen brandweer was zeer snel ter plaatse maar kon niet verhinderen dat de wagen zwaar beschadigd raakte. Ook een haag ging in vlammen op. De eigenaar van het perceel waartegen de brand ontstond was niet aanwezig. De bewoner, een oudere man, verblijft momenteel in een revalidatiecentrum.

Brandweer en politie bestempelen de brand als verdacht, zeker gezien het vuur volgens de eerste vaststellingen achteraan de wagen begon. De politie startte alvast een buurtonderzoek en ging van deur tot deur horen of bewoners verdachte zaken hadden opgemerkt. Ook het parket werd aangesteld om te onderzoeken of het om opzettelijke brandstichting gaat. (bron: HN/PVS-IES)

Het parket voert een onderzoek om te zien of het om brandstichting gaat.  — ©  pvs en rr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *