Pakistaanse nationale ploeg traint Rapid hockeyclub Temse

TEMSE – De Pakistaanse nationale ploeg was in België ter voorbereiding van de Olympische spelen van Parijs. Pakistan is historisch gezien wereldtop in hockey met acht podiumplaatsen op de Olympische Spelen en zes wereldtitels.

Vrijdag speelden ze een oefenmatch tegen onze Red Lions. Trainen doen ze de ganse week in Temse, op de velden van Rapid Hockeyclub. Dit is een hele eer voor Temse en de club”, glundert secretaris Nancy De Prycker.

“Alle spelers van de Nationale ploeg geven ook training aan de leden van de club deze week. Dit is een unieke ervaring. Ploegjes van acht spelers krijgen elk oefeningen van 2-3 internationale topspelers, begeleid door een vrijwillige vertaal-ouder.”

De Pakistaanse nationale televisie bracht ook uitgebreid verslag uit over deze activiteiten. Rapid Hockeyclub Temse in prime-time op Pakistaanse nationale televisie.

Interesse om ook met hockey te starten, dan kan: met jouw bedrijf kan dat tijdens de Cornet Cup in juni. Voor volwassenen kan dit door mee te “trimmen” op donderdagavond. Geen ervaring nodig. Voor jongeren kan dit door deel te nemen aan onze jeugdkampen of een training bij te wonen. Contacteer hiervoor secretaris@hockeytemse.be .

Meer info: www.hockeytemse.be

Rapid Hockeyclub zat in prime-time op de Nationale Pakistaanse televisie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *